Ensimmäisenä tunnustan, että EIHÄN SIITÄ ESSEEN KIRJOITTAMISESTA TULLUT MITÄÄN! Miehelläni sattui olemaan vapaapäivä ja suuntasimme vanhempieni luo vaihtamaan talvirenkaita ja siinähän se päivä melkein menikin. Menomatkalla pääsimme vielä tekemään autoremonttia moottoritien varressa kun yhtäkkiä takapöntön kannakekumit pettivät. Onneksi matkassa oli nippusiteitä, millä saimme elvytettyä sen jotta pääsimme perille asti.

 

Eilen oli sitten ihana ja odotettu harjoittelupaikkojen varaus! Aiemmista kerroista viisastuneena tiesin, että koko Jobstep kaatuu taas ja tuskainen iltapäivä olisi tiedossa. Olin paikkoja jo tässä menneinä päivänä katsellut ja todennut, ettei siellä ollut yhtäkään paikkaa mikä olisi ollut ylitse muiden. Minulla oli vieläpä lääkäriaika klo 13.15 (paikkojen varaus Jobstepissa alkaa klo 12) ja tiesin, etten tule ehtimään tuohon alkuryntäykseen. Päätin ottaa riskin ja varata paikat vasta lääkärireissuni jälkeen noin klo 14. Tämä osoittautuikin fiksuksi vedoksi, sillä jälkeenpäin kuulin, että ko. palvelu oli enemmän jumissa kun ikinä ennen ja kukaan muukaan ei saanut varauksiaan ennen kahta. Suuntani käy keväällä siis kohti kirurgian polia. Tässä on toki pieni mutta, että joku syventävän vaiheen opiskelija saattaa "varastaa" tuon paikkani, mutta sen näkee sitten.

Olen tyytyväinen tuohon varaamaani paikkaan, vaikka se olikin ensimmäinen missä vapaata sattui niillä viikoilla olemaan. En ole aiemmin ollut poliklinikka-tyyppisessä paikassa, joten paljon uutta on varmasti tiedossa. Posiviitiivista myös on se, että kyseessä on ns. päivätyö, koska minulla on yksi "rästi" iltakurssi juuri tuohon aikaan meneillään. Täytyy vaan toivoa, että pääsisin aina suht ajoissa, että ehdin tuonne kurssille, koska siellä on läsnäolopakko. Kyseessä on siis suosikkikurssini anatomia, jonka kanssa olen tuskaillut viimeisen vuoden. Eipä siinä muuten mitään, mutta se täytyy olla suoritettettuna ennen kolmosvuodelle siirtymistä ja siis tämä vuosi on enää aikaa.

 

Tässäpä näitä kuulumisia. Siirryn nyt nettiluennon pariin. Aiheena on Syöpäpotilaan hoitotyö. Alan olla kurkkuani myöten täynnä ko. aihetta.